Werken & Leren

Als je wilt leren in de elektrotechniek, kun je natuurlijk fulltime naar school gaan. Maar je kunt er ook voor kiezen om te gaan leren én werken tegelijk. Je hebt dan niet alleen werk, maar je krijgt ook nog eens een leuk salaris. Op MBO-niveau kies je dan voor het traject BBL elektrotechniek en op HBO niveau ga je een duaal traject aan.


Sinds 1990 is Van den Pol in het bezit van het keurmerk Keteq erkend Leerbedrijf, dit betekent dat wij onze medewerkers mogen opleiden. De afgelopen jaren hebben wij veel tijd en geld geïnvesteerd om interne scholing van de beste kwaliteit te leveren. Twee keer zijn wij hiervoor beloond, door uitgeroepen te worden tot Kenteq Beste Leerbedrijf (Landelijk). Maar ondanks deze prachtige prijzen streven wij er altijd naar om onze scholing nog meer te optimaliseren.

Dat dit wederom gelukt is blijkt uit het keurmerk: Kenteq Excellent Leerbedrijf dat wij in 2010 in ontvangst mochten nemen. Dit keurmerk gaat naar bedrijven die zwaardere eisen stellen aan de branche en aan zichzelf, dan bedrijven met de titel Erkend Leerbedrijf, bij het opleiden van (toekomstige) medewerkers.

We zijn erg trots dat alle moeite en investeringen worden beloond met deze mooie titel: Kenteq Excellent Leerbedrijf !

Van den Pol Academy

Van den Pol academyVan den Pol heeft zijn eigen Academy, waar verschillende vaktechnische trainingen gegeven worden. De ontwikkelingen in ons vakgebied gaan snel, dus worden onze monteurs regelmatig bijgeschoold om zo hun vakkennis te vergroten. Ook organiseren we trainingen op het gebied van klantvriendelijkheid en communicatieve vaardigheden.

Lees meer over werken & leren: