share

Elektromonteur bij Van den Pol

Een dag van...

Een frisse start

Hé [naam], klaar voor een nieuwe week? Vandaag start er een nieuwbouwproject en jij bent mede verantwoordelijk voor de complete elektrotechnische installatie. Het wordt hard werken, maar dat maakt jou niet uit. Geen werkdag is hetzelfde en met je collega’s is het altijd gezellig.

Goed salaris
Projecten van 6-9 mnd
Hecht familiebedrijf
Groei specialisatie

Aan de bak

Nadat je een bakkie hebt gedronken met de loodgieters, uitvoerders, aannemers en andere onderaannemers waarmee je op ieder project samenwerkt, ga je aan de slag. Deze week start je met de elektrotechniek in de woning waar de loodgieter net klaar is. Hier ben je lang zoet mee, want je maakt zo’n 40 uren per woning over een tijdsbestek van 6-9 maanden. Je werkt namelijk aan meerdere woningen en gedeeltes van gebouwen per dag. Radio aan, af en toe even een flauwe grap uithalen met je collega’s en knallen maar, [naam]!

Productieve middag

Nadat jij en je collega’s geluncht hebben, is het tijd om je helm weer op te zetten. Vanmiddag ga je ’t dak op om zonnepanelen aan te leggen. Met de zon op je gezicht steek je de hele middag je handen uit je mouwen samen met je collega.

Einde dag

[naam], we hopen dat je van gezelligheid houdt (wie niet?). We slaan nooit een middag over om elkaar even bij te praten! Je luidt het weekend in met gezelligheid en een beetje ongein, en voor je ’t weet heb je er weer een werkweek opzitten. Tja, wat kunnen we zeggen.

De tijd vliegt als je doet wat je leuk vindt!

Zo, [naam]

Lijkt het je wat? Laten we dan in contact komen. Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een afspraak. Geen stoffige sollicitatieprocedures; we willen gewoon weten of we een klik hebben.

Bedankt!

Zo, als het goed is heb je nu een idee hoe een werkdag van een elektromonteur bij Van den Pol eruitziet. Ben je meteen enthousiast geworden? Bekijk de openstaande vacatures, en wie weet kom jij ons team binnenkort versterken.

Elektromonteur

Bekijk de vacature

Servicemonteur Elektrotechniek

Bekijk de vacature

Servicemonteur brandmeld- en inbraakinstallaties

Bekijk de vacature