share

Servicemonteur bij Van den Pol

Een dag van...

Een frisse start

Goedemiddag [Naam]. Goedemorgen Anoniem, klaar voor een nieuwe week? Deze ochtend ga je langs bij twee verschillende klanten. Bij de eerste klant ga je een storing onderzoeken en bij de andere klant ga je aan de slag met het updaten van een camarasysteem.

Goed salaris
Meerdere klanten per dag
Hecht familiebedrijf
Mogelijkheid tot specialiseren

Aan de bak

Heb je je koffie zwart [Naam]? Deze week is je eerste klant vlakbij het hoofdkantoor in Montfoort en moet je materialen ophalen, waardoor je de dag nog even kunt beginnen met een bakkie koffie op kantoor. Nadat je koffie op is, stap je in de serviceauto en los je een storing op aan verschillende installaties. De klant is tevreden en daarom ben jij dat ook. Daar doe je het voor!

Productieve middag

Na je lunch ga je door naar de volgende klant, waar je een probleem met de intercom installatie gaat updaten. De klant belde vanmorgen met de vraag of je ook een extra camera kunt bijplaatsen. Geen punt voor jou [Naam], want je hebt voldoende tijd ingepland voor deze klant.

Einde dag

[naam], we hopen dat je van gezelligheid houdt (wie niet?). We slaan nooit een middag over om elkaar even bij te praten! Je luidt het weekend in met gezelligheid en een beetje ongein, en voor je ’t weet heb je er weer een werkweek opzitten. Tja, wat kunnen we zeggen.

De tijd vliegt als je doet wat je leuk vindt!

Zo, [naam]

Lijkt het je wat? Laten we dan in contact komen. Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een afspraak. Geen stoffige sollicitatieprocedures; we willen gewoon weten of we een klik hebben.

Bedankt!

Zo, als het goed is heb je nu een idee hoe een werkdag van een elektromonteur bij Van den Pol eruitziet. Ben je meteen enthousiast geworden? Bekijk de openstaande vacatures, en wie weet kom jij ons team binnenkort versterken.

Elektromonteur

Bekijk de vacature

Servicemonteur Elektrotechniek

Bekijk de vacature

Servicemonteur brandmeld- en inbraakinstallaties

Bekijk de vacature