Servicemonteur

  • school MBO
  • schedule 32/40
  • place Montfoort / Amersfoort

Wist jij dat werken in de techniek de toekomst is? Kennis van elektrotechniek is voor ons genoeg voor een vaste baan als servicemonteur. Wij leiden je op tot een echte vakspecialist en je krijgt gelijk een baan. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. We leggen uit hoe makkelijk dit werkt voor iedereen met een basis in de elektrotechniek die werk zoekt of van baan wil switchen.

Geen diploma nodig
Gratis opleiding
100% Baangarantie

Vakwerk kun je leren

Wij geloven dat iedereen zich kan ontwikkelen tot elektrotechnisch vakspecialist. Ook jij, want vakwerk kun je leren. Vanuit ons bedrijf geven wij jou een opleiding tot servicemonteur. Dat moet je eigenlijk zien als een kans op 100% baangarantie voor de rest van je leven.

Wat je nodig hebt is vertrouwen in jezelf en elektrotechnische voorkennis. Het niveau van de baan als servicemonteur kun je vergelijken met MBO Techniek. Laten we samen eens kijken hoe we jou kunnen begeleiden en opleiden tot servicemonteur. Je komt direct in dienst bij Van den Pol Elektrotechniek in Montfoort. Met behulp van je collega’s ga jij je verder specialiseren binnen het vak elektrotechniek.

''Ik kom elke dag bij verschillende soorten klanten. De ene dag moet ik een storing onderzoeken in een brandmeldinstallatie en de andere keer doe ik een camerasysteem updaten. Of camera’s bijplaatsen. Mijn dagen zijn elke dag anders.''

Dennis, servicemonteur

Mens achter de techniek

Techniek is mensenwerk. Bij ons krijg jij de kans om te laten zien wat jij in je hebt. Samen met jou maken we graag een plan voor jouw toekomst.

Betaalde baan en opleiding

Ook als je weinig ervaring hebt maar wel voorkennis hebt van elektrotechniek, kun je bij ons werken. Je krijgt een baan met vaste werktijden plus een interne opleiding.

Samenwerken met collega’s

Door actief samenwerken met collega’s leer je sneller en meer. Werken moet ook leuk zijn. Met elkaar zorgen we voor een gezellige werksfeer.

Nieuwe techniek toepassen

Als je bij ons komt werken blijf je je ontwikkelen. De afwisseling is leuk, want je gaat ook mee met je collega’s naar opdrachten. Werken in de elektrotechniek is veelzijdig en dus nooit saai. Zeker nu steeds meer mensen kiezen voor nieuwe techniek en duurzame oplossingen als zonnepanelen en elektrisch laden. Er is altijd werk en jij kunt heel veel verschillende werkzaamheden leren in korte tijd.

Klaar voor jouw opleiding?

Solliciteren vindt niet iedereen leuk, maar deze baan met opleiding kun je eigenlijk niet laten schieten. Daarom maken wij het makkelijk voor je. Lijkt werken als servicemonteur jou interessant? Bel of mail ons en wij nemen contact met je op.

Kom in contact

Geen stoffige sollicitatieprocedures; we willen gewoon weten of er een klik is.

algemene voorwaarden

Hoe werkt de procedure?

Solliciteer

Reageren op een vacature kan heel eenvoudig door te mailen of te bellen. Ook geven we graag antwoord als je nog ergens vragen over hebt.

Kennismaking

Wij maken een afspraak met je. Een eerste kennismaking moet voor jou en voor ons goed voelen. Je krijgt uitleg over ons bedrijf en onze werkwijze en je kunt vragen stellen.

Tweede gesprek

Zitten we op dezelfde lijn, dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Daarin maak je kennis met andere collega’s die je meer vertellen over de opleiding.

Voorstel

Ben jij enthousiast om te gaan starten, dan krijg je van ons een voorstel voor jouw baan, opleiding, salaris en toekomstkansen.