Stage HBO

Stage HBO

Stage lopen bij een duurzame koploper in de elektrotechniek? Zet je volgende stap bij Van den Pol! Volg je een HBO-opleiding Electrical Engineering of Technische Bedrijfskunde? En zoek je een uitdagende stage waarbij je je afstudeerscriptie afrondt of waardevolle werkervaring opdoet? Kies dan voor Van den Pol, de duurzaamste E-installateur van Nederland.

Scriptie of meewerk stage
Onderzoek
Werkervaring opdoen

Zelf een goed idee?

Elk jaar lopen gemiddeld zo’n dertig jongeren stage bij Van den Pol. Voor je meewerk- of afstudeerstage zoeken we een plek bij een van de afdelingen op het hoofdkantoor in Montfoort. Dat gebeurt op basis van je voorkeuren en de beschikbaarheid. Bij je afstudeeropdracht mag het gaan om een zelfgekozen onderwerp. Ook kunnen we in overleg een case opstellen waarmee je een bijdrage levert aan onze bedrijfsvoering.

Persoonlijke begeleiding

Loop je stage bij Van den Pol dan verwachten we dat je initiatief neemt, onderzoekend en zelfsturend bent. Uiteraard word je begeleid door ervaren collega’s. Je merkt hoe het in ons bedrijf toegaat; theorie komt tot leven. Je doet waardevolle werkervaring op en vergroot je inhoudelijke kennis

Ben jij ons nieuwe talent?

De ervaringen tijdens je stage helpen bij het bepalen van de richting waarin je straks een baan gaat zoeken. Misschien vind je die job wel bij Van den Pol. Als groot en kerngezond bedrijf is hier volop ruimte om door te groeien. Wij investeren veel in de ontwikkeling en begeleiding van onze medewerkers.

Mijn stage was uitdagend, leerzaam en vooral gezellig!

Joost

Klaar voor de start?

Meer weten? Neem contact op en wij geven antwoord op al je vragen. Zo begin je goed voorbereid aan een stage bij Van den Pol.

Meld je nu aan!

algemene voorwaarden