Girls' Day 2024 met Van den Pol

Op deze Girls' Day 2024 nodigen we jonge vrouwen uit om de spannende mogelijkheden van een technische carrière te verkennen. Met inspirerende verhalen van onze eigen technische talenten zoals Melissa en Kaylee, tonen we hoe divers en toegankelijk de techniekwereld is. Ontdek je toekomst in techniek met ons en maak het verschil!

share Delen

Ontdek de kracht van techniek op Girls' Day 2024 bij Van den Pol Elektrotechniek

11 april vierden we Girls' Day 2024, een speciale dag gewijd aan het inspireren van jonge vrouwen om de wereld van techniek te verkennen. In een sector die bruist van mogelijkheden, willen wij laten zien dat techniek niet alleen uitdagend en innovatief is, maar ook een wereld opent waarin je echt impact kunt maken.

Neem bijvoorbeeld Melissa, ooit begonnen in de horeca maar nu als onderhoudsdeskundige bij Hoppenbrouwers Techniek. Zij ervaart dagelijks hoe divers en verrijkend een carrière in de techniek kan zijn. “Ik voel me hier als een kind in een snoepwinkel,” deelt ze enthousiast. Ook Kaylee, die binnenkort haar technische beroepsopleiding afrondt bij Van den Pol Elektrotechniek, heeft van jongs af aan technische vaardigheden opgedaan. "Ik vind dat iedereen het kan. Er zitten ook meisjes in het leger" zegt Kaylee, die stellig gelooft in de kracht en mogelijkheden die techniek biedt aan meisjes, net zoals aan jongens.

Duik in de wereld van Van den Pol Elektrotechniek en ontdek hoe jij een verschil kunt maken in een sector die steeds belangrijker wordt in onze samenleving.

Lees het artikel van Techniek Nederland hier.