Startpremie

Gedreven elektro- en beveiligingsmonteurs zijn essentieel voor ons succes. Daarom krijgen nieuwe collega’s bij Van den Pol naast een prima salaris nu ook een forse Startpremie: maar liefst zes maandsalarissen!

share Delen

Stevige startpremie bij Van den Pol

Om Nederland slimmer, veiliger en duurzamer te maken, zoekt Van den Pol ervaren elektromonteurs en beveiligingsmonteurs. Ook met de motivatie en drive om dat te worden als leerling in onze Topklas ben je van harte welkom.

Teamspirit is belangrijk bij onze Club van 250. Nieuwe collega’s maken deel uit van een bedrijf waar lekker werken met leuke mensen centraal staat. Dat Van den Pol-medewerkers tevreden zijn, blijkt uit de lange dienstverbanden. Ruim zestig procent heeft minimaal 1 jubileum achter de rug.

Naast gave projecten voor uitdagende klanten plus een prima salaris bieden wij nieuwe medewerkers nu ook een stevige Startpremie. Die bedraagt maar liefst anderhalf maandsalaris vanaf nu, elk jaar opnieuw tot 2028. Een extra trigger om te kiezen voor een toonaangevend bedrijf in een sector waar je toekomst verzekerd is.

Meer weten over de Van den Pol-Startpremie? Tijdens een sollicitatiegesprek vertellen we je alles.