Amac The Wall

Amac is de grootste Apple Premium Reseller van Nederland. CEO Ed Bindels opende in 2005 de eerste winkel, maar vanwege het grote succes was de behoefte aan een groter pand al snel een feit. De kop van The Wall langs de A2 bij Utrecht bood de mogelijkheid om het hoofdkantoor, de logistiek en de winkel zelf op één plek samen te brengen. Tijdens de verbouw van en aan dit pand realiseerde Van den Pol de complete E-installatie inclusief verlichting, data, beveiliging, toegangscontrole, brandmeld- en ontruimingsinstallatie.

Verteld vanuit:

Elektromonteur

 • Projectleider

  De eerste die aan de slag is gegaan om Amac The Wall te realiseren, is onze projectleider. De projectleider legt het contact met de klant en brengt het vraagstuk in kaart. Vervolgens maakt de projectleider een offerte en neemt hij of zij deze uitgebreid met de klant door. Gaat de klant akkoord met de offerte? Dan zet de projectleider de taak door naar de werkvoorbereider.

 • Werkvoorbereider

  De volgende persoon die aan de slag mag, is onze werkvoorbereider. De werkvoorbereider gaat aan de slag met het verzamelen van de informatie voor de tekenaar. Ook bereidt hij of zij de werkzaamheden voor de monteurs voor door te zorgen dat de juiste materialen en gereedschappen op het juiste moment op de goede plek zijn. De werkvoorbereider bestelt bovendien het materiaal en materieel dat nodig is om Amac The Wall te realiseren.

 • Tekenaar

  De tekenaar gaat aan de slag met de informatie die hij of zij van de werkvoorbereider ontvangt. Op basis van deze informatie start de tekenaar met de te ontwerpen installatie. Dit creatieve proces vraagt om durf en inzicht van de tekenaar, maar de tekenaar moet ook nadenken hoe hij of zij de gewenste indeling van de klant kan verwerken in de ontwerpen van bijvoorbeeld werkplekken en vitrines.

 • Elektromonteur hoofdmonteur

  Nadat de tekenaar het werk heeft opgeleverd, is het de beurt aan de elektromonteur. Deze gaat, samen met de leerling monteur, de elektrotechnische installatie aanleggen op basis van de tekeningen die de tekenaar heeft opgeleverd. De elektromonteur bespreekt met de uitvoerder en de partijen op de bouw wat de voortgang van de elektrotechnische installatie is, zodat alles soepel blijft verlopen tijdens de bouw.

 • Teamwork

  Amac The Wall is een project waar veel verschillende disciplines belangrijk zijn. Het ontwerp, de uitvoering en het creatieve proces gaan hand in hand. Bij Van den Pol vinden we het fijn om al deze mensen in huis te hebben, om als team een mooi eindresultaat neer te zetten. En dat is gelukt. Na wekenlang hard werken is Amac The Wall een feit.